Despre noi

ARDEAL  TV – Lumea aproape de tine

Prin cele peste 30 de emisiuni săptămânale, pune în evidenţă tradiţiile, obiceiurile, cultura şi evenimentele din judeţele în care emite, judeţul Mureş fiind judeţul care constituit punctul de plecare prin înfiinţarea postului local reghinean Gliga TV în iulie 2009 şi trecerea la Ardeal TV în mai 2016.

Începând cu data de 6 mai 2022, postul regional Ardeal TV este vizibil NAȚIONAL, în rețeaua DIGI RCS&RDS, fiind singurul post regional din Județul Mureș vizibil la toți operatorii de cablu din Județul Mureș, acest lucru ne asigură că fiecare telespectator are posibilitatea să ne vizioneze pe micile ecrane.

Ardeal TV scoate la iveală tradiţiile şi obiceiurile ardeleneşti, găsind acei oameni care pot vorbi despre importanţa datinilor. Vom reînvia folclorul ardelenesc de odinioară, pentru ca şi tinerii din zilele noastre să îşi cunoască rădăcinile. Promovăm artiştii locali prin realizarea şi difuzarea de videoclipuri de muzică populară.

Ceea ce ne dorim să realizăm prin intermediul Ardeal TV este să promovăm îndeletnicirile, să prezentăm acei oameni care au oferit Ardealului renumele pe care îl are astăzi.
Ardeal TV va fi prezent în fiecare comunitate pentru a arăta lumii întregi că satul românesc nu doarme, ci aici se petrec multe lucruri ce merită arătate.
Emisiunile pe care le realizăm se vor axa spre specializarea telespectatorilor pe domeniile de activitate importante din Ardeal. Ne dorim să atragem telespectatorii înspre folclor și tradiţii, agricultură, cultură, înspre promovarea Ardealului, dar nu vom lăsa deoparte informaţiile despre economie, administraţie, sănătate şi sport.
Promovarea turismului în zona Ardealului este un alt ţel pe care ni l-am propus. Cultura, portul, legendele, dar şi monumentele şi frumuseţile Ardealului vor fi prezentate de Ardeal TV.
Având încrederea telespectatorilor de partea noastră, vom reuşi să aducem LUMEA APROAPE DE TINE, cu Ardeal TV!

Vizionare plăcută!

Hide picture